hits

Gulv i vaskerommet..

Hurra , og hipp hipp hurra..   selv om jeg ikke liker vinden så veldig , så er jeg bittlittegrann glad i den og, for den gir så god klestørk, og i dag, ja må nesten skrive ned datoen, 11 juni, så så jeg gulvet på vaskerommet for første gang , siden , ja jeg husker faktisk ikke sist..  har lenge trodd at det vokser skittentøy opp av gulvet jeg, men det gjør visst nok ikke det, det fant jeg ut i dag..  vurderte faktisk lenge om jeg skulle ta bilde av det, bare  for å ha noe
å kunne se på og vite at jeg faktisk har gulv der, når unga har ryddet rommene sine igjen..  Slo det fra meg, for fant
ut at det bare ville psyke meg ned når skittentøyskurvenen sto stablet opp til taket.. 

Sier det igjen jeg, HURRA. FOR GULV I VASKEROMMET...  heldigvis har jeg vaskerommet i kjelleren, så det er kun jeg som ser rotet, ingen andre her i huset som vet hvor det rommet er..  virker i allefall ikke slik.. 

Har innført ny regel her i huset,. allt tøy som blir samlet opp på rommene, og ikke blir lagt på vask underveis, må de vaske selv..  men som kjent , regler er til for å brytes , ikke sant. så når tøyet har ligget noen uker i kjelleren, så orker ikke jeg se det lenger og vasker det. men NÅ er det slutt..   (tror jeg)

Har fått gjort en del i dag, deilig , ting som har vært litt orkete, som å rydde og tømme kjelleren for søppel, det er noe vi gjør ca to ganger i året, men i år har vi vært trege , men nå , i dag , ble det endelig gjort, og det er jo helt nydelig med helt , vel nesten helt ryddig kjeller og garasje igjen... 

Jentungen på 11 lagde middag i dag, fiskeboller i hvit saus, så nå sitter jeg her mett, trett og fornøyd . Prøver å manne meg opp til  strikke ferdig del 4 på garnmysteriet, men det er litt tiltak for det er så tunge å holde på med, må bare ta pauser med ujevne mellomrom..  

NÅ , kaffe, litt nettsurf og så strikking..  om det blir garnmysteriet eller teppe, eller tunikan, eller en vaskeklut,, ja det vår vel bare tiden vise ,., 

Hører forresten at boken jeg holder på med roper litt også,..  men nei, får nok vise litt motstand der, blir så trett av å lese for mye.. 

- hva boken heter

- æ glemte jeg å si det

-ja

- å beklager, den heter Røsten, av Arnaldur Indridason.. en islands forfatter, helt n y  for meg, bra skrevet, med et litt
  annerledes plott, og ja , selvfølgelig er det krim..  :-)

2 kommentarer

Matja

11.06.2008 kl.21:25

Hehe,høres veldig kjent ut det med klesvasken.Nå er det mye overtid på jobben,så her i huset blir det bare "å skumme toppen" av klesvaskehaugen.Kos deg med boken:)

Anlen

11.06.2008 kl.21:35

Gratulerer med golv:) Det varer ikkje lenge, det veit eg av erfaring. Eg har forresten som oftast golv i vaskeromet, men det er verre med spisestovebordet... For der havnar det som skal leggast saman;) Det er der det stoppar her i heimen...Hyggeleg blogg, og bra at vi er mange som strikkar i villelse uten å ane kva vi lagar!!

Skriv en ny kommentar

Lykketrollet

Lykketrollet

50, Skien

In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years. Abraham Lincoln

Kategorier

Arkiv