hits

Hvordan prioritere?


 HVORDAN SKAL EN PRIORITERE?
 
 
Det sies at det, hver dag er det  sundt å spise et eple, og en banan for å få kalcium. En skal også spise en appelsin for å få C-vitamin! Og så må en drikke en kopp grønn te (uten sukker for å forhindre diabetes) for å minske kolesterolen i kroppen!   
  
En må også drikke  2 liter vann hver dag og siden  tisse like mye, som igjen fordobler tiden en har tilbragt på do hittils. En må også drikke et glass yoghurt hver dag for å få de gode bakteriene i magen, som ingen vet helt nøyaktig hva er, men du MÅ ha minst en milljon sånne i magen,  ellers er det ikke bra!
 Du skal også ta et glass rødt vin for å forhindre hjerteinfarkt. Og så et glass hvit vin for å beskytte ditt nervesystem! Og et glass øl  (jeg husker ikke helt hvorfor det er nyttig!) Men om du tar disse tre samtidig kan du få stroke, men det gjør jo ikke så mye, du kommer ikke til å merke det. 
  
En skal også spise nøtter og bønner/erter hver dag. En hel masse nøtter/bønner/erter. Du ska spise 4 til 6 måltider per dag, lette måltider, men ikke glem at du ska tygge hver munnbit minst 36 ganger. Bare for det behøves det 5 timer!
 
Og så en ting til: etter hvert måltid skal du pusse tennene. Puss dine tenner etter eplet, yoghurten, bananen, nøttene, bønnene og ertne. Dette skal du gjøre så lenge du har tenner, og ikke glem tandtråden, tandkjøttmassasjen og munnvannet. Når du allikevel holder på med dette, kan du jo vaske badet, kanskje innstallere CD-spiller eller TV der, for med tanke på alt vannet du drikker og tannpussinga vil du nok tilbringe en hel del tid på badet.   
  
En må også sove minst 8 timer pr dag og   jobbe 8 timer pr dag, pluss de 5 timene som behøves for å spise, det blir 21 timer. Det er 3 timer igjen, under forutsetning at det ikke er  trafikkaos når du drar til og fra arbeidet. I følge statistikken ser folk på TV, 3 timer pr dag. Det fungerer ikke lenger, ettersom en må ta en gåtur hver dag i minst en halv time (et lite tips: etter 15 minutters gange, snu og gå tilbake, ellers vil gåturen din ta en hel time). 
  Du må  også ha tid til å treffe dine venner, for de er som planter, de må taes hånd om daglig.
 
Blandt alt annet må du også holde deg informert, dvs. lese minst to dags- og noen kveldsaviser, for å kunne ha en  kritisk innstilling til livet.
 
Du skal også ha sex hver dag, men uten at det ska bli noe rutine. Du skal være innovativ, kreativ og hver gang på nytt  forføre din partner. For dette kreves det jo tid. Og da har vi ikke nevnt tantriskt sex engang.
Du  skal også  ha tid med familien din, ha tid til å vaske golv,  vaske opp, vaske klær, for ikke å snakke om alt du må gjøre om du har barn eller husdyr.
Når en regner sammen alt dette ovenfor behøves det minst 29 timer.
Den eneste løsningen er å gjøre flere ting samtidig!
F.eks. dusje med kaldt vann og holde munnen åpen slik at du får dine 2 liter vann pr dag. Mens du forlater badet med tandbørsten i munnen kan du samtidig ha sex med din partner, som igjen ser på TV og leser aviser mens du vasker gulv.
Da har du fortsatt en hånd ledig, som du da kan ringe til dine venner og slektinger med.  Drikk vin etter det , det kommer du til å trenge!!!  
Om du senere skulle få 2 minutter til overs, send denne informasjonen videre til dine venner (som en skal ta vare på til daglig), mens du spiser eplet, som sagt er veldig sundt. 
  
Tid for meg å avslutte nå, for mellom eplet, yoghurten, ølet, den første literen med vann og det tredje måltidet mitt idag (inkl. nøtter/bønner/ertor), vet jeg ikke lengre hva jeg må gjøre, men jeg vet at jeg må gå på do NÅ!
Jeg sparer visst noen minutter om jeg pusser tennene samtidig enda en gang!Og med disse ord, ønsker jeg alle dere en riktig god lørdagskveld, hilsen meg i snøhullet..  :-(

6 kommentarer

Lenemor

24.01.2009 kl.17:36

Hi hi hi! Det er ikke greit å leve, det er faktisk veldig farlig, man dør faktisk av det ;)

amylin

24.01.2009 kl.22:39

Hehehe, for et regnestykke! Ha en fortsatt god helg, på do? ;)Her tror jeg noe blir nedprioritert av det du nevnte, gitt!

Cecilie...

24.01.2009 kl.23:41

Nå har jeg ledd godt. Den var helt konge. Men jeg tror ikke jeg kommer til å følge alle rådene *lol* Ha en fortsatt herlig helg, hvis du har tid til å nyte noe av den;-)

SisselS

25.01.2009 kl.08:36

Herlig lesestoff - ja hvordan skal man egentlig prioritere?Ha en fin søndag.

eliz

08.02.2009 kl.20:02

Veldig fine luer og halser du har strikket.Takk for at du var innom meg, jeg oppdaterer stadig nå som jeg er fersk.Sees!

eliz

08.02.2009 kl.20:03

Veldig fine luer og halser du har strikket.Takk for at du var innom meg. Jeg oppdaterer stadig nå som jeg er fersk.Sees!

Skriv en ny kommentar

Lykketrollet

Lykketrollet

50, Skien

In the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years. Abraham Lincoln

Kategorier

Arkiv