Lykketrollets Livrett

Da tar man

st sokk opal mm 008

og skreller poteter og gulrøtter, i dette tilfelle 5 kg poteter og 1.5 kg gulrøtter
kutter de opp i passe store biter



st sokk opal mm 009

Brun akkurat nok kjøtt, her ble det totalt 2 kg kjøtt , siden dette var
svinekjøtt så behøver det ikke å koke ekstra, så da slenger vi
bare alt sammen med potetene, 4 buljongterninger og 2 løk
(hadde ikke purre) og koker til alt sammen er mørt.
Klask oppi litt sukkerkolør om du har , og så er

LAPSKAUSEN FERDIG.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


OBS.. Ikke forspis deg, det er bare så vondt  :-(
           Jeg gjør aldri det

2 kommentarer

ruta

16.03.2009 kl.16:20

Dette virker deilig og enkelt, men du lager myye. Det må være til en stor familie eller fryser du det.

Eilen

16.03.2009 kl.21:32

Åhh! Nå fikk jeg virkelig lyst på lapskaus! Nam, nam!

Skriv en ny kommentar

hits