Mamma - se her - WOK.

Her er oppskrift hvordan jeg wokèr, så MAMMA, følg med..

 

Man tar det man her, denne gangen var det dette her jeg hadde tilgjenglig,
kyllingfilet, wok mix, vannkastanjer, rødløk, vårløk  og paprika..




(sånn ser vannkastanjeboksen ut)

 



Denne gangen marinerte jeg kyllingfilen i oyster og garlic saus (ferdig pakke)
kuttet bare opp fileten og hadde over sausen samt en god slump med kikkoman

 



Kutter opp grønnsakene, men kyllingen ligger i marinaden..



jo lenger den ligger i marinaden jo bedre blir den, men det holder med
15-30 minutter på benken..

 

Varm opp woken, ha i olje, og stek kjøttet i puljer... ha kjøttet over i en bolle
etterhvert som det blir ferdig..

 



Når all kjøttet er ferdig, ha så i grønnsakene, start med det som bruker
lengst tid, og ha i det andre etterhvert.. de skal være akkurat gjennom stekt ..




Ha så kjøttet over, hell over sausen, f. eks chop suey, oyster saus el,
la det trekke ca 2 minutter..

 

SERVER, med nudler eller ris..

 



Hos oss ble det nudler denne gangen her..

 

Og hva gjorde husets baby/dronning mens mor slavet over grytene,
jo se her..

 

Først spiste hun litt..   (måtte teste om kjøttet var godt)

 

Så måtte hun jo hvile litt, etter den harde mat økten..

 



Tøft liv å være dronning.. !!

2 kommentarer

Sonja

07.02.2011 kl.09:59

Wok er bare helt nydelig. Og marinering er ikke dumt det heller.

Tøft å være liten hund med løpetid. Trenger masse god mat, kos og søvn da.

Greta

07.02.2011 kl.13:05

kjempegodt. ei stund siden eg har hatt vannkastanje i hus, Må skrive det på lappen min. det er joveldig godt. wook med det ein har og få ein herlig rett.

Skriv en ny kommentar

hits